www.yoveedesign.pl
facebook

JUSTINE BERG

Justine Berg – wokalistka, pianistka, dyrygentka, autorka tekstów. Ukończyła Akademię Muzyczną na wydziale Dyrygentury Chóralnej i Edukacji Muzycznej w Bydgoszczy (instrument główny – wokal jazzowy). W trakcie studiów improwizuje do muzyki soulowej koncertując z dj-em Soulitary, głównie w bydgoskich clubach (Mózg, IQ, Węgliszek). W 2011 roku dostaje propozycję współpracy od producenta muzyki trance, house, dance. Już wtedy pierwszy wydany track “Kiss and sex”, w renomowanej polskiej wytwórni MyMusic, przyjął się dość sporej liczbie publiczności. Został również wykorzystany w programie “Pamiętniki z wakacji” emitowanym w telewizji Polsat. Zaraz potem próbuje swoich możliwości w muzyce uplifting, wydając swój numer “We can fly away” w polskiej wytwórni Music En Route. W przeciągu dwóch lat współpraca ta owocuje wydaniem w wytwórniach zagranicznych, głównie niemieckich tj.: Central Stage od Music (Germany), LAD Records (Portugal), Active Sense Records (Germany), Tough Stuff Music (Germany). Jedna z produkcji “I won’t let you down” wydana w 2012 roku, znajduje się na składance Dj Networx – the best of. Vol, 52.
W 2013 roku dostaje propozycję współpracy z niemieckim producentem Rick Ellback, nagrywając “Hurry up”, następnie wydając w niemieckiej wytwórni Tough Stuff Music. W 2014 roku podejmuje stałą współpracę ze znakomitym dj’em/producentem Sebastianem Szczerkiem.

Owocem tej współpracy jest singiel “Because of you”, który zostaje wydany w Shah Music Digital, a także wypuszczony na składance PEDRO DEL MAR MELLOMANIA 24 cd.
W międzyczasie nagrywa “Beautifull love” wspólnie z Sean Norvis (rumuńskim producentem), do którego zostaje nakręcony klip. Wydany zostaje w styczniu 2015 roku. We wrześniu 2014 wydaje wspólnie z Sebastianem Szczerkiem drugi ich singiel zatytułowany „Stay with me” w wytwórni Bedroom Muzik prosto ze słonecznego Miami!

Discography:

2011: Phillip Mayer feat. Justyna Sprawka – Kiss And Sex
2011: Phillip Mayer feat. Justyna Sprawka – The Feelings Of Ecstasy
2012: Phillip Mayer feat. Justine Berg – I Won’t Let You Down
2012: Phillip Mayer feat. Justine Berg – We Can Fly Away
2013: Phillip Mayer feat. Justine Berg – In Paradise
2013: Phillip Mayer feat. Justine Berg – Love Of The Night
2013: Rick Ellback feat. Justine Berg – Hurry Up
2014: Phillip Mayer feat. Justine Berg – No Way
2014: Sebastian Szczerek feat. Justine Berg – Because Of You
2014: Sebastian Szczerek feat Justine Berg – Stay With Me
2015: Sean Norvis&Seepryan feat. Justine Berg – Beautiful Love

Utwory do ściągnięcia:

chillout

disco

 

 

Muzyka

Konferansjerzy

Pozostali

JUSTINE BERG

Justine Berg – wokalistka, pianistka, dyrygentka, autorka tekstów. Ukończyła Akademię Muzyczną na wydziale Dyrygentury Chóralnej i Edukacji Muzycznej w Bydgoszczy (instrument główny – wokal jazzowy). W trakcie studiów improwizuje do muzyki soulowej koncertując z dj-em Soulitary, głównie w bydgoskich clubach (Mózg, IQ, Węgliszek). W 2011 roku dostaje propozycję współpracy od producenta muzyki trance, house, dance. Już wtedy pierwszy wydany track “Kiss and sex”, w renomowanej polskiej wytwórni MyMusic, przyjął się dość sporej liczbie publiczności. Został również wykorzystany w programie “Pamiętniki z wakacji” emitowanym w telewizji Polsat. Zaraz potem próbuje swoich możliwości w muzyce uplifting, wydając swój numer “We can fly away” w polskiej wytwórni Music En Route. W przeciągu dwóch lat współpraca ta owocuje wydaniem w wytwórniach zagranicznych, głównie niemieckich tj.: Central Stage od Music (Germany), LAD Records (Portugal), Active Sense Records (Germany), Tough Stuff Music (Germany). Jedna z produkcji “I won’t let you down” wydana w 2012 roku, znajduje się na składance Dj Networx – the best of. Vol, 52.
W 2013 roku dostaje propozycję współpracy z niemieckim producentem Rick Ellback, nagrywając “Hurry up”, następnie wydając w niemieckiej wytwórni Tough Stuff Music. W 2014 roku podejmuje stałą współpracę ze znakomitym dj’em/producentem Sebastianem Szczerkiem.

Owocem tej współpracy jest singiel “Because of you”, który zostaje wydany w Shah Music Digital, a także wypuszczony na składance PEDRO DEL MAR MELLOMANIA 24 cd.
W międzyczasie nagrywa “Beautifull love” wspólnie z Sean Norvis (rumuńskim producentem), do którego zostaje nakręcony klip. Wydany zostaje w styczniu 2015 roku. We wrześniu 2014 wydaje wspólnie z Sebastianem Szczerkiem drugi ich singiel zatytułowany „Stay with me” w wytwórni Bedroom Muzik prosto ze słonecznego Miami!

Discography:

2011: Phillip Mayer feat. Justyna Sprawka – Kiss And Sex
2011: Phillip Mayer feat. Justyna Sprawka – The Feelings Of Ecstasy
2012: Phillip Mayer feat. Justine Berg – I Won’t Let You Down
2012: Phillip Mayer feat. Justine Berg – We Can Fly Away
2013: Phillip Mayer feat. Justine Berg – In Paradise
2013: Phillip Mayer feat. Justine Berg – Love Of The Night
2013: Rick Ellback feat. Justine Berg – Hurry Up
2014: Phillip Mayer feat. Justine Berg – No Way
2014: Sebastian Szczerek feat. Justine Berg – Because Of You
2014: Sebastian Szczerek feat Justine Berg – Stay With Me
2015: Sean Norvis&Seepryan feat. Justine Berg – Beautiful Love

Utwory do ściągnięcia:

chillout

disco